Nieuwe Release - Soundwave Studio Nieuws en Informatie - Soundwave Studio

RESTAURATIE, OPNAMES, MIX EN MASTERING VAN AUDIO
WEBDESIGN, CD ART DESIGN.
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Paradoxical Nature of Creation - Marcel Visser

Soundwave Studio
Gepubliceerd door in Nieuwe Release ·


Eindelijk is het zover, de laatste productie van de Soundwave Studio is het nieuwe album van Marcel Visser. In een mooie Vinyl uitvoering met bonus cd waar nog eens 5 nummers extra opstaan. Verder ook te vinden op alle digitale platforms. Kijk voor meer informatie op de website van Marcel www.marcelvissermusic.nl

CityLights

Soundwave Studio
Gepubliceerd door in Nieuwe Release ·The JM's

Soundwave Studio
Gepubliceerd door in Nieuwe Release ·


Het was een moeizaam traject maar het resultaat mag er wezen. Maar liefst twee nieuwe releases op Bandcamp. Klik op het plaatje.
Life after Fear - nieuwe cd van Jeanette Maria

Soundwave Studio
Gepubliceerd door in Nieuwe Release ·

               
                 
Singer Songwriter Jeanette Maria uit Amersfoort begon als klein meisje met zingen en piano spelen omdat zij het geluk had om op te mogen groeien in een muzikaal nest waar altijd op zijn minst twee piano’s stonden.Terwijl J op reis gaat in de muziek is zij vrij van alle pijn en alle zorgen en alle zware lasten van deze wereld. Het is de enige vorm van ultieme vrijheid die zij kent, een geweldige manier om even ECHT te ontsnappen en een manier om even helemaal in het NU volmaakt gelukkig te zijn. Muziek is Jeanette’s grootste liefde, een krachtige bondgenoot die haar door de meest donkere perioden van haar leven heen heeft geholpen en een middel waarmee zij al haar emoties kan uiten wanneer zij maar wil.
                 

                 
Jeanette’s nummers variëren in hun stemmingen van diep emotioneel, extreem vrolijk of juist woedend tot Protest songs en worden in verschillende stijlen uitgevoerd op piano, keyboard en sinds kort ook op gitaar. Een Genre weigert J aan haar muziek toe te kennen, omdat J van mening is dat ze een Unieke Eigen Stijl heeft.
                 
En nu heeft Jeanette Maria haar tweede cd in de Soundwave Studio opgenomen. Het is een mooie dubbel cd geworden en is momenteel in productie bij de cd fabriek. Digitale downloads zijn binnenkort via alle bekende  digitale download website’s mogelijk.
                 

                 
Bij cdbaby is reeds het album als digitale doenload te koop, ook zijn er samples te beluisteren van alle nummers. klik hier voor de website van cdbaby
               Nieuwe cd van Jeanette Maria

Soundwave Studio
Gepubliceerd door in Nieuwe Release ·


Jeanette Maria is een  muzikant uit Amersfoort. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een  nieuw album. Inmiddels is de cd klaar en heet “Sketches of my Life” en  is bij Jeanette zelf te bestellen. Of bij cd Baby als digitale download

Jeanette is als gevoelsmuzikant, Singer Songwriter en Intuïtief  Soundhealer in te huren voor optredens tijdens feesten, evenementen,  festivals en diverse ceremoniën, zowel op de voorgrond als Solo Act op  een podium als op de achtergrond voor rustige achtergrondmuziek met haar  Angel Piano en Soundscapes. Voor meer informatie en overleg over de  verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen via jeanettemariamusic@gmail.com.
                  
Wheel of Life van Femke Bloem

Soundwave Studio
Gepubliceerd door in Nieuwe Release ·

De cd van Femke Bloem “wheel  of Life” wordt momenteel geperst in de cd fabriek. De cd bestaat uit 12  nummers door Femke gecomponeerd, gepeeld op de harp en gezongen.
                  

                  
De opnames, mix en mastering zijn door  de Soundwave Studio uitgevoerd, en ook het grootste deel van de cd art  is door de Soundwave Studio ontworpen.
                  

                  
Bijzonder is dat deze cd is geproduceerd in 432 Hz, de natuurlijke grondtoon. Die
                  

                  
De eerste toon  is van oudsher 432 trillingen per seconde, oftewel 432 Hertz met een  moeilijk woord. Die 432 trillingen per seconde is een toon die nauw  verband houdt met het universum om ons heen. Die toon zit verweven in de  natuur, in de wiskunde, in de planeetbanen, in het hele universum. Dat  is ook de reden dat muziek normaal zo goed voor ons is, die muziek stemt  ons als het ware af op het universum. Wij weten dat al heel lang. Dat  is al heel oude kennis. Alle klassieke muziek van Bach, Brahms  enzovoorts tot en met Verdi is gecomponeerd en uitgevoerd met gebruik  van deze standaard, een A op 432Hz. In deze standaard is de C 512Hz of  in een lager octaaf 256 Hz, maar in steeds lagere octaven  (512-256-128-64-32-16-8-4-2-1) komt de C uit op precies 1 trilling per  seconde, de zogenaamde "oertoon". Ze noemen deze stemming ook wel  "wetenschappelijke stemming" omdat deze stemming ook wetenschappelijk  gezien past bij het universum. De oudst bekende voorstander van deze  stemming is Plato, de wijsgeer uit Griekenland.
                  

                  
Echter,  op een gegeven moment is men hiervan afgeweken, hetzij door  persoonlijke smaak, onwetendheid of andere redenen en zijn er vele  standaarden ontstaan, en waren er zelfs per land verschillen. Over het  algemeen werd de grondtoon verhoogd, wat in de afgelopen eeuwen vele  zangers hun stembanden gekost heeft. In 1884 heeft Verdi in Italië een  petitie gestuurd naar het ministerie om de grondtoon weer terug op 432Hz  te zetten. Verdi beargumenteerde dat door te vermelden dat dit heel  goed zou zijn voor de stembanden van de zangers(zangeressen), maar ook  beter voor de instrumenten, en dit levert een harmonischer en rustigere  klank op voor de luisteraars.
                  
In  1953, is in Londen op een congres van musici de 440 Hz internationaal  als ISO 16-standaard aangenomen. 23.000 Franse musici hebben een  referendum gehouden om de 432 Hz als standaard in te stellen maar helaas  zonder succes. We zitten vast aan de 440Hz en worden de hele dag  bedolven onder deze "niet afgestemde" muziek!© 2017 Webdesign, Soundwave Studio, Wijdenes
ADRES:

Soundwave Studio
't Wuiver 2b
1608 ES Wijdenes

OPENINGS TIJDEN

Ma - Vr: 11:00 - 22:00
Za - Zo: op afspraak
Telefoon +31 654 758 477
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu